Επιχειρήσεις

Ενδυνάμωση του Senior Management Team του Project Agora σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή – Αφρική

Ο Νίκος Κομνηνός αναλαμβάνει Commercial Director Europe,
Regional Director MEA ο Δημήτρης Τσουκαλάς

Αθήνα, 16/09/2019
Το Project Agora, συνεχίζει την επέκτασή του και την ανοδική του πορεία στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της παρουσίας της εταιρίας στην περιοχή, ο Νίκος Κομνηνός εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της εταιρίας στη θέση του Commercial Director Europe. Ο Νίκος Κομνηνός είναι στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία στη διεύθυνση εμπορικών και marketing τμημάτων. Έχει διατελέσει Global Data Lead στην IPG Mediabrands και Εκτελεστικός Διευθυντής στην ICAP Group με ευθύνη τη Στρατηγική και Marketing και μετέπειτα τις Διεθνείς Δραστηριότητες του Ομίλου. Έχει επίσης οδηγήσει τη Hyundai Hellas στη νούμερο 1 θέση στην ελληνική αγορά από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή. Η εμπειρία του στο χώρο των start-ups / scale- ups περιλαμβάνει τις εταιρείες Giaola (Chief Revenue Officer), Intale (Chief Operating Officer) και ihavemoved.com την οποία ίδρυσε στην Αγγλία και τη Γερμανία. Ο κ. Κομνηνός κατέχει 2 bachelor πτυχία στην επιστήμη υπολογιστών και την ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, καθώς και MBA από το London Business School.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τσουκαλάς, ως σήμερα Commercial Director της εταιρείας, αναλαμβάνει νέο αναβαθμισμένο ρόλο ως Regional Director MEA. Ο νέος του ρόλος αντικατοπτρίζει την πολυετή και επιτυχημένη πορεία του στην ανάπτυξη νέων αγορών, καθώς και τη δέσμευση της εταιρίας για περαιτέρω εδραίωση της θέσης της στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Σχετικά με το Project Agora
Το Project Agora είναι ένα πολυβραβευμένο, brand-safe, native και programmatic advertising marketplace, που συνεργάζεται με εκδότες και διαφημιζόμενους στις αναδυόμενες αγορές με το όραμα να συμβάλει στη διατήρηση ενός ανοικτού και δημοκρατικού Internet (Keep the Open Web Open).

Το Project Agora ενισχύει τους εκδότες στις κατά τόπους αγορές να μεγιστοποιήσουν την αξία των επισκεπτών τους, για να μπορούν να επενδύουν σε περιεχόμενο και υπηρεσίες για τις τοπικές κοινωνίες.

Για τους διαφημιζόμενους, το Project Agora προσφέρει αποτελεσματικότητα στην επίτευξη Marketing και Business στόχων, μέσω διαδραστικών διαφημιστικών εμπειριών και δυνατοτήτων ακριβούς στόχευσης σε αυστηρά επιλεγμένους brand safe και δημοφιλείς τοπικούς εκδότες στις χώρες δραστηριοποίησης.
Περισσότερα για το Project Agora: http://www.projectagora.com/

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τel: +30 210 8026050
E-mail: marketing@thinkdigitalgroup.net