Επιχειρήσεις

Back To SCH2OOL με το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Βρείτε τα τυχερά μπουκάλια και κερδίστε πλούσια δώρα!

Αθήνα, Αύγουστος 2020 – Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο δροσερό Back To SCH2OOL Διαγωνισμό από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. Από τις 31 Αυγούστου έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, ανακαλύψτε στα supermarket τις ειδικές πολυσυσκευασίες ΘΕΟΝΗ του 1,5lt και των 5οοml και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 15 νικητές που θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Επισκεφτείτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και επιλέξτε την πολυσυσκευασία που θα σας χαρίσει την ενυδάτωση του μήνα και γιατί όχι; Υπέροχα δώρα! Μόλις φτάσετε σπίτι, η αναζήτηση για το τυχερό μπουκάλι ξεκινά!

Αν κάτω από την ημερομηνία λήξης αναγράφεται η λέξη «ΝΙΚΗΤΗΣ» και ένας αριθμός, τότε έχετε κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα: κινητά Τηλέφωνα Samsung Galaxy, Tablet Lenovo, Smartwatch Honor, Turbo-X Drone, Hχεία JBL, Playstation 4, Sony PSVR Headset, Ηλεκτρικό Hoverboard Blaupunkt, Xiaomi Mi Electric Scooter. Το επόμενο βήμα είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΘΕΟΝΗ, www.theoniwater.gr, για να ανακαλύψετε το δώρο που αντιστοιχεί στον δικό σας αριθμό. Και προσοχή! Μην βιαστείτε να πετάξετε το μπουκάλι γιατί θα το χρειαστείτε για να παραλάβετε το δώρο σας.

Ο Σεπτέμβριος προβλέπεται άκρως συναρπαστικός όταν έχεις ως σύμμαχο ενυδάτωσης το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο. Επισκεφτείτε το site theoni-water.gr και μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τα δώρα και τους όρους του διαγωνισμού.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.

Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα ΙΙ Τ 24450-61200 ΙΙ Ελένη Μήτσου ΙΙ mitsou.e@theoniwater.gr

PR Agency

CONCEPT Communication Strategies I 2108025662
Γιώτα Χουλιαρά, yhouliara@conceptcom.gr ΙΙ Μαρία Μεϊντάνη, mmeintani@conceptcom.gr ΙΙ
Αλεξάνδρα Καπέτη akapeti@conceptcom.gr