Επιχειρήσεις

Cardlink, Transaction Systems & Novidea Φέρνουν Cashless Συναλλαγές μέσω Τερματικών Android

Cardlink, Transaction Systems & Novidea Φέρνουν Cashless Συναλλαγές μέσω Τερματικών Android, στο Athens Food Festival

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019- H Cardlink σε συνεργασία με την Transaction Systems και τη Novidea παρείχαν τεχνολογία αιχμής για την πραγματοποίηση όλων των πληρωμών, κατά τη διάρκεια ενός cashless τετραημέρου στο πλαίσιο του The Taste of Athens. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, μεταξύ 19 και 22 Σεπτεμβρίου, είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσω των νέων Android POS A920 και Ε800 της PAX Technology.

Το Taste of Athens, συνδυάζει τα καλύτερα εστιατόρια, φαγητά και ποτά της πόλης και προσφέρει στους επισκέπτες εμπειρίες όπως μαθήματα μαγειρικής από διάσημους Έλληνες και Chefs διεθνούς φήμης, διαδραστικές εμπειρίες, γευσιγνωσία, οινογευσία, και cocktail workshops. Καθώς το φεστιβάλ είναι cashless, όλες οι πληρωμές έγιναν μέσω της νέας πλατφόρμας Cardlink POSsible και των Android POS, τα οποία ήταν εγκατεστημένα σε κάθε πάγκο εστιατορίου Επιπλέον όλες οι παραγγελίες φαγητού των επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή παραγγελιοληψίας Cardlink maitre η οποία ήταν εγκατεστημένη στα Android POS.

Η Cardlink, ο κορυφαίος πάροχος Υπηρεσιών Πληρωμών στην Ελληνική αγορά, με το μεγαλύτερο δίκτυο 250.000 POS και 10.000 καταστημάτων e-Commerce, καινοτομεί συνεχώς προκειμένου να αναπτύξει και να παρέχει λύσεις που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία καταναλωτών και εμπόρων. Για το σκοπό αυτό, η Cardlink επέλεξε τα τερματικά POS της PAX Technology, σε συνδυασμό με το οικοσύστημα εφαρμογών PAX Store και σε συνεργασία με την Transaction Systems και τη Novidea στην Ελλάδα, έχει εισέλθει στα οικοσυστήματα πληρωμών Android λανσάροντας την πρώτη εφαρμογή πληρωμών για Android POS στη χώρα. Η Transaction Systems, ο Κύριος Διανομέας (Master Distributor) της PAX Technology στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρέχει στην Cardlink ένα ευρύ φάσμα λύσεων που ενισχύουν τη νέα γενιά τερματικών POS με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, βοηθώντας τους εμπόρους και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον του ψηφιακού μετασχηματισμού, αυξάνοντας τα έσοδα και βελτιώνοντας την εμπιστοσύνη και την κερδοφορία των πελατών.

Με τη χρήση των συστημάτων πληρωμών νέας γενιάς Android της PAX Technology, όπως το A920 και το E800, οι διοργανωτές παρείχαν σε κάθε επισκέπτη πρόσβαση σε έναν ολόκληρο νέο κόσμο εφαρμογών μέσα από τεχνολογίες αιχμής που προσφέρει η Cardlink, σε συνεργασία με την Transaction Systems και την Novidea, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την κομψότητα και το στυλ.

Σχετικά με την Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα με περισσότερα από 250.000 POS, 10.000 καταστήματα e-Commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος. Η Cardlink βοηθάει τις επιχειρήσεις στις καθημερινές συναλλαγές τους με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα. Η ομάδα της Cardlink παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πεδίο των ηλεκτρονικών πληρωμών και υιοθετεί τις τελευταίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των συναλλαγών στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο. Από τον Ιανουάριο του 2015, η Cardlink είναι εταιρεία του Ομίλου Quest.

Σχετικά με την Transaction Systems

TRANSACTION SYSTEMS (TRSYS), είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους παρόχους λύσεων πληρωμών στην Ευρώπη. Έχει έδρα τη Βουδαπέστη και δραστηριότητα σε περισσότερες από 35 χώρες της Ευρώπης, Ρωσίας, Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων κρατών (Russia & CIS), καθώς και Αφρικής, Η εταιρεία παρέχει έναν μοναδικό συνδυασμό λύσεων multi-vendor & multi-platform λογισμικού για τερματικά POS, τελευταίας τεχνολογίας τερματικά, καθώς επίσης και λύσεις αυτοματισμού για χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες λιανικής καθώς και ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών υποστήριξης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.tr-sys.com

Σχετικά με την Novidea

Η Novidea, μια πρωτοπόρος μπουτίκ εταιρία καινοτομίας, παρέχει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες end-to-end λύσεις μαζί με συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της, παρέχοντας τους τη δυνατότητα να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους και να επιτύχουν την μέγιστη αφοσίωση των πελατών τους. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε www.novidea.gr

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας

Transaction Systems
Σύλβια Τρακάδα
sylvia.trakada@tr-sys.com
+30 6936 500397