Σπίτι - Διακόσμηση Επιχειρήσεις

Εξοικονόμηση κατ’ οίκον 2020 με κουφώματα αλουμινίου Fenestral

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον 2020» έχει ξεκινήσει και αφορά χιλιάδες δικαιούχους που δικαιούνται να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους με σημαντική επιδότηση από το κράτος. Η Fenestral είναι πρωτοπόρος στην υλοποίηση του προγράμματος, με εκτεταμένη συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων με νέα, η τοποθέτηση συστημάτων σκίασης, όπως πατζούρια και ρολά, και η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών να μειώσει σημαντικά τις δαπάνες για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού.

Τα νοικοκυριά δικαιούνται επιδότηση έως και 60% για όλες τις παρεμβάσεις στο σπίτι που στοχεύουν στην ενεργειακή αναβάθμισή του. Με το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2020, ωφελούνται χιλιάδες κτίρια, τα οποία είναι ενεργειακής κλάσης Δ και κάτω.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, τη εξωτερική θερμομόνωση και τα αποδοτικά συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Με αυτόν τον τρόπο, η δαπάνη για τη διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού είναι σημαντικά χαμηλότερη, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Έτσι, η απόσβεση της επένδυσης έρχεται πολύ γρήγορα.

Υπολογίστε το ποσό της επιδότησης που δικαιούστε.