Επιχειρήσεις

Πως η κατασκευή eshop λύνει άμεσα τα προβλήματα της επιχείρησής σας σε περιόδους κρίσεων

Θα θέλατε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας 24 ώρες το 24ωρο; Θέλετε η επιχείρηση σας να εξυπηρετεί τους πελάτες σας 365 μερες το χρόνο χωρίς να σας επηρεάζουν οι συνθήκες της αγοράς;

Τότε ήρθε η ώρα να κατασκευάσετε ΤΩΡΑ το eshop της επιχείρησης σας και να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις σας!!

Πάμε να δούμε μαζί ορισμένες ερωτήσεις που πιθανόν έχετε και τις οποίες θα σας απαντήσουν οι ειδικοί μας:

Γιατί να κατασκευάσω  eshop για την επιχείρηση μου; Τι θα μου προσφέρει επιπλέον:

1) Πωλήσεις 24 ώρες το 24 ωρο, 365 μέρες το χρόνο,

Πλέον δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ωράριο, για αργίες, για το που βρίσκονται οι πελάτες σας, για το αν έχετε αρκετό χώρο στο κατάστημα σας!! Με την κατασκευή του eshop σας θα μπορείτε να πουλήσετε όσα προϊόντα θέλετε, μέρα, νύχτα, 365 μέρες το χρόνο σε όποιο σημείο του κόσμου θέλετε αυξάνοντας έτσι δραστικά και άμεσα το τζίρο της επιχείρησης σας.

2) Άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας όπου κι αν βρίσκονται

Καθώς θα μπορούν πολύ εὐκολα μέσω του smartphone τους ή του tablet, όπου κι αν βρίσκονται, ότι κι αν κάνουν, να αγορασουν τα προϊόντα της επιχείρησης σας.

3) Διπλασιασμός των πωλήσεων σας

Καθώς οι πελάτες σας θα μπορούν να ψωνίσουν ΑΜΕΣΑ απὀ το eshop σας ότι τους ενδιαφέρει, τη στιγμή που το θέλουν, ακόμα κι αν απολαμβάνουν τον καφέ τους στο σπίτι τους ή σε ένα νησί!!

4)Μείωση του κόστους διαφήμισης

Που ήδη πληρώνετε για την προβολή της επιχείρησης σας καθώς η online προώθηση των προϊόντων σας είναι σημαντικά φθηνότερη και πολύ πιο αποδοτική σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους προβολής

5) Πολύ μεγάλη ευκολία στην διαχείριση του eshop σας

Kαθώς τα εξειδικευμένα στελέχη της WEBONE θα σας παρέχουν πλήρη εκπαίδευση ώστε μετά την κατασκευή του eshop σας να μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα εσείς οι ίδιοι να διαχειρίζεστε όπως θέλετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

6) Διασύνδεση με το εμπορικό σας πρόγραμμα ERP

Μη χάνετε το χρόνο σας σε διπλές ενημερώσεις. Διασυνδέουμε το ERP με το eshop σας και αυτοματοποιούμε όλες τις διαδικασίες που έχετε!

Σε μια καλά οργανωμένη ροή παραγγελιοληψιών, μια παραγγελία που παραλαμβάνεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να φτάνει μέχρι το στάδιο της τιμολόγησης από το ERP χωρίς να παρεμβαίνει ανθρώπινο χέρι.

Σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο το eshop μου? Και πόσα προΐόντα θα μπορώ να βάλω μέσα?

O χρόνος κατασκευής εξαρτάται από το μέγεθος και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του eshop σας και για να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας εξειδικευμένος σύμβουλος της  θα σας λύσει κάθε απορία.
Όσο για το πόσα προϊόντα μπορείτε να προσθέσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα η απάντηση είναι μια, ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

Και πόσο θα μου κοστίσει η κατασκευή ενός eshop?

Η αλήθεια είναι πως για να απαντηθεί αυτό, χρειάζεται να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες.

Στην WEBONE εξετάζουμε ξεχωριστά κάθε μας πελάτη είτε είναι μικρή ή μεγάλη επιχείρηση ή οργανισμός. Ζητάμε από τον υποψήφιο πελάτη να μας ενημερώσει σχετικά με το τι ακριβώς επιθυμεί να πετύχει δημιουργώντας το eshop του.

Αφιερώνουμε χρόνο να ακούσουμε τα θέλω σας και σας κατευθύνουμε προς την ιδανική και συμφέρουσα για εσάς λύση, έτσι ώστε το eshop να ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό που επιθυμείτε, να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών σας και να σας αποφέρει κέρδη.

Οι τιμές μας ξεκινούν από τα 1300€

Μην περιμένετε λοιπόν άλλο για να αποκτήσετε κι εσείς το απόλυτο εργαλείο πωλήσεων!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Καλέστε μας τώρα στο 2310-254007  ή δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας