Επιχειρήσεις

Taboola & Outbrain ενώνουν τις δυνάμεις τους

Οι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν τη συγχώνευσή τους

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2019

Η Taboola και η Outbrain, οι δύο κορυφαίες πλατφόρμες digital advertising, ανακοίνωσαν τη συμφωνία συγχώνευσής τους στις 3 Οκτωβρίου. Συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους, οι δύο εταιρίες θα προσφέρουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και κάλυψη στους marketers παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθήσουν ειδησεογραφικούς οργανισμούς και άλλα ψηφιακά μέσα να αναπτυχθούν στα επόμενα χρόνια.

Ο Adam Singolda, ο Founder και νυν CEO της Taboola, θα αναλάβει το ρόλο του CEO της συγχωνευμένης εταιρίας, που θα λειτουργεί κάτω από το brand name της Taboola. Οι shareholders της Outbrain θα λάβουν μετοχές που αντιπροσωπεύουν το 30% της νέας, συγχωνευμένης εταιρίας και $250 εκατομμύρια μετρητά.

Η συγχωνευμένη εταιρία θα έχει πάνω από 2.000 υπαλλήλους σε 23 γραφεία και θα εξυπηρετεί πάνω από 20.000 πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες σε Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία-Ειρηνικό.
Η TDG (ΤhinkDigital Group) είναι αποκλειστικός συνεργάτης της Taboola στην Ελλάδα και σε άλλες 27 αγορές στην περιοχή CEEMEA.

Σχετικά με την TDG
O όμιλος εταιρειών TDG είναι από τους κορυφαίους στο χώρο του Digital Marketing και της Διαφημιστικής Τεχνολογίας στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, όπου δραστηριοποιείται με τοπικά γραφεία.

Οι εταιρείες της TDG, ThinkDigital, ForestView, TailWind και Project Agora, καθώς και το διεθνές, ετήσιο συνέδριο UPGRADE100 που πραγματοποιεί ο όμιλος, έχουν συμβάλει ενεργάστον εκδημοκρατισμό και την ταχεία ανάπτυξη της ψηφιακής διαφήμισης στις αγορές αυτές.

Περισσότερα για την TDG, www.thinkdigitalgroup.net

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τel: +30 210 8026050
E-mail: marketing@thinkdigitalgroup.net