Τεχνολογίας

To ThinkDigital Group (TDG) υποδέχτηκε τη νέα γενιά Digital Thinkers

To ThinkDigital Group (TDG) υποδέχτηκε τη νέα γενιά Digital Thinkers
Ο όμιλος συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας νέων για 5η φορά

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ο όμιλος TDG καλωσόρισε μέσα στο καλοκαίρι την 5η γενιά Digital Thinkers, 15 φιλόδοξους νέους επαγγελματίες και πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που εντάχθηκαν στο δυναμικό του στα γραφεία του ομίλου σε Αθήνα και Πάτρα.

Οι υποψήφιοι ξεχώρισαν μέσα από εκατοντάδες αιτήσεις και από την πρώτη μέρα παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα εισαγωγής στο Digital Marketing. Οι Digital Thinkers εκπαιδεύτηκαν με συνεδρίες και workshops, μεταξύ άλλων στη στρατηγική επικοινωνίας και τη διαφημιστική δημιουργικότητα στο digital περιβάλλον, στις βασικές αρχές digital media planning, buying και optimization, εμβάθυναν στην κατανόηση των τεχνολογικών εργαλείων που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του χώρου, ενώ παράλληλα μυήθηκαν στην εταιρική κουλτούρα και φιλοσοφία του ομίλου.
Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης, οι μαθητευόμενοι έχουν τοποθετηθεί ήδη σε οργανικές θέσεις του ομίλου.

Το “Digital Thinkers” είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα αμειβόμενης μαθητείας, που ξεκίνησε η TDG το 2012. Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει και αποφοιτήσει 40 νέοι επαγγελματίες που συνεχίζουν να εργάζονται επιτυχώς στον όμιλο ή σε μεγάλες εταιρείες και αναπτυσσόμενες start ups στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικά με το ThinkDigital Group (TDG)
O όμιλος εταιρειών TDG είναι από τους κορυφαίους στο χώρο του Digital Marketing και της Διαφημιστικής Τεχνολογίας στις αναπτυσσόμενες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, όπου δραστηριοποιείται με τοπικά γραφεία.

Οι εταιρείες της TDG, ThinkDigital, ForestView, TailWind και Project Agora, καθώς και το διεθνές, ετήσιο συνέδριο UPGRADE100 που πραγματοποιεί ο όμιλος, έχουν συμβάλει ενεργά στον εκδημοκρατισμό και την ταχεία ανάπτυξη της ψηφιακής διαφήμισης στις αγορές αυτές.

Περισσότερα για το TDG, www.thinkdigitalgroup.net

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τel: +30 210 8026050 E-mail: marketing@thinkdigitalgroup.net