Εκδηλώσεις - Εκθέσεις

Η ZeniΘ ολοκληρώνει το «γευστικό ταξίδι» της σε όλη την Ελλάδα με το φετινό Street Food Festival

Τελευταίος σταθμός ο Βόλος με το Volos Street Food Festival 2019!

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, πραγματοποιεί μια στάση γεμάτη ενέργεια αλλά και γεύσεις στο Volos Street Food Festival 2019, που φιλοξενείται στον «Πολυχώρο Τσαλαπάτα» από 13 μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου. Με αυτή την εκδήλωση, η Zeniθ ολοκληρώνει το «γευστικό ταξίδι» της στις πόλεις της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο φετινό Street Food Festival.

Η ΖeniΘ, για ακόμη μια φορά, συμμετέχει ενεργά στο θεσμό και υποδέχεται το κοινό στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, προσφέροντας κορυφαία ενέργεια και κορυφαία … “κεράσματα”. Οι επισκέπτες του booth της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα από τη ZeniΘ για έναν ολόκληρο χρόνο. Παράλληλα με τον μεγάλο διαγωνισμό, κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν άμεσα δωρεάν κουπόνια για ένα combo γεύμα ή 1+1 γεύμα δώρο, κερασμένα από τη ZeniΘ!

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος που παρέχει η εταιρεία πανελλαδικά, όπως τα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος POWER HOME PACK και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK, που προσφέρουν ενέργεια με ένα προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα, καθώς και για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ. Το Volos Street Food Festival 2019 αποτελεί τον έκτο σταθμό της ZeniΘ στο ταξίδι γεύσης με τον δημοφιλή θεσμό Street Food Festival, μετά από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις στην Χαλκίδα, τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και τη Λάρισα. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, με την αφορμή της ολοκλήρωσης της χορηγίας ανέφερε: «Η ZeniΘ έδωσε όλη της την ενέργεια στη μεγαλύτερη γιορτή γεύσης και ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστά δώρα στους πελάτες της. Στη ZeniΘ, επιλέγουμε να στηρίζουμε πάντα τις πόλεις καταγωγής μας, από τις οποίες ξεκινήσαμε την 20χρόνη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας σε φυσικό αέριο και σε ρεύμα».

Περισσότερες πληροφορίες για τη ZeniΘ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

Σχετικά με την ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 8 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜΕ:
Αναστασία Σκαρλάτου, Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ, Τηλ. 6971695473 Εmail: a.skarlatou@zenith.gr

Αλίκη Θεράπου, Ogilvy PR & Influence, Τηλ. 210 6660403
Email: aliki.therapou@ogilvy.com