Επιχειρήσεις

Η CONCEPT Communication Strategies χειρίζεται το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο!

Η CONCEPT Communication Strategies συνεχίζει την επιτυχημένη της συνεργασία με την εταιρεία ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ με έδρα το χωριό Βατσουνιά Μουζακίου, του νομού Καρδίτσας, αναλαμβάνοντας πλέον το συνολικό πλάνο διαχείρισης της Στρατηγικής Επικοινωνίας για το πολυβραβευμένο ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Η συνεργασία ανάμεσα στην CONCEPT Communication Strategies και το ΘΕΟΝΗ εγκαινιάζει μία νέα εποχή μέσα από key-services όπως η Συμβουλευτική, η διαμόρφωση ενεργειών ΕΚΕ, η διαχείριση Media Relations, το Event Management, η διαχείριση των Social Media και η υλοποίηση πλάνου Influencers Marketing. Στόχος της CONCEPT Communication Strategies είναι να εμπνεύσει το καταναλωτικό κοινό, ώστε να ανακαλύψει την πολύπλευρη ταυτότητα του ΘΕΟΝΗ σε συνδυασμό με τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά που το έχουν αναδείξει στο πιο βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο.

Η Γιώτα Χουλιαρά, Managing Director της CONCEPT Communication Strategies δήλωσε ότι: «Η εμπιστοσύνη που συνεχίζει να επιδεικνύει η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ στην εταιρία μας αποτελεί επισφράγιση των προσπαθειών μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με σεβασμό στον πελάτη και το καταναλωτικό κοινό. Σκοπός μας είναι να εξελίξουμε τη μεταξύ μας συνεργασία στον μέγιστο βαθμό, συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση της βιομηχανίας με την απαραίτητη δημιουργικότητα που θα «ξετυλίξει» την ιστορία του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αναδεικνύοντας στο έπακρο τη μοναδικότητά του».

Για την κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη ελάτε στην WEBONE

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας.
Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.
Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Νέες επενδύσεις ενισχύουν την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται στη συνεχώς αυξημένη ζήτηση και είναι καθοριστικός παράγοντας για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.
Βατσουνιά, 43060 Καρδίτσα
Τ 24450-61200
F 24450-61000

CONCEPT Communication Strategies
Το 2005 ιδρύθηκε η CONCEPT Communication Strategies με όραμα να αποκαταστήσει το ελληνικό μοντέλο του αποκεντρωμένου, μη ανθρωποκεντρικού και δίχως έμπνευση τρόπου προσέγγισης του κοινού, μέσα από την προσφορά μια ευρείας γκάμας συνεχώς αναβαθμιζόμενων υπηρεσιών. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, το ενεργητικό της εταιρείας μετρά πλήθος συνεργασιών-πολλές από αυτές μακροχρόνιες-με επιχειρήσεις ετερόκλητων ενδιαφερόντων και με ευρέως αναγνωρίσιμα brands.