Τεχνολογίας

Διαφήμιση στο Facebook. Δείτε πως μπορεί να γίνει αποτελεσματική

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε την διαφήμιση στο Facebook για την επιχείρηση σας, άλλα δεν ξέρετε πως αυτή μπορεί να γίνει αποτελεσματική.

Διαβάστε παρακάτω στο άρθρο μας πως η διαφήμιση στο Facebook γνωστή και ως “Facebook ads”, σας επιτρέπει να εμφανίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο κοινό το οποίο στοχεύετε.

Γνωρίζατε πως πάνω από το 50% των καταναλωτών χρησιμοποιεί το Facebook σαν μέσο επικοινωνίας και όχι μόνο;

Καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές χρησιμοποιούν τα social media και κυρίως το Facebook για να επικοινωνήσουν με άλλους χρήστες, αλλά και για να αλληλεπιδράσουν με επιχειρήσεις.

Γιατί λοιπόν η επιχείρηση σας να μην βρίσκεται ακριβώς εκεί που είναι και οι πελάτες σας; Γιατί να χάνετε έσοδα και πωλήσεις από την μη σωστή προβολή της επιχείρησης σας στα social media;

Η λύση είναι μια! Τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε επιτυχία στην διαφήμισή σας στο Facebook;

Να διαφημίσετε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας στο Facebook μέσω των “Facebook ads” και των έμπειρων Facebook experts της WEBONE.

Με τα Facebook ads μπορείτε να διαφημίσετε επιλεγμένα προϊόντα ή και όλη την επιχείρηση σας, σε στοχευμένο κοινό, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και budget που εσείς ορίζετε.

Τι χρειάζεστε για μια επιτυχημένη διαφήμιση στο Facebook;

Πρώτα απ όλα μια επαγγελματική σελίδα Facebook που να περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουν οι επισκέπτες σας για την επιχείρηση σας.

Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να περιέχουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης, τον ιστότοπο σας, περιγραφή του με τι ασχολείται η επιχείρηση σας, κλπ.

Στόχοι:

Στην συνέχεια θα πρέπει να θέσετε σαφείς στόχους, οι οποίοι να είναι μετρήσιμοι, συγκεκριμένοι, με σαφές χρονικό πλαίσιο και σαφές ζητούμενο.

Για παράδειγμα θέλετε να προωθήσετε ένα σετ καλοκαιρινών ειδών, για τον μήνα Ιούνιο, σε γυναίκες ηλικίας 20-35 ετών, και να κάνετε 120 πωλήσεις.
Eίναι πολύ σημαντικό να καθορίσετε το γιατί κάνετε μια διαφήμιση.

  • Θέλετε να αυξήσετε τις online πωλήσεις σας;
  • Θέλετε να λάβετε παραπάνω μηνύματα;
  • Θέλετε να δουν την διαφήμιση σας όσο το δυνατόν παραπάνω χρήστες;
  • Τι είναι αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα;

Αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο βήμα που θα καθορίσει το κατά πόσον θα πετύχει η καμπάνια σας!

Κοινό:

Καθοριστικής σημασίας παράγοντας είναι να γνωρίζετε το κοινό σας.

  • Ποιους στοχεύετε;
  • Ποιοι είναι οι πελάτες σας και που βρίσκονται;
  • Τι χαρακτηριστικά έχουν;
  • Πως θα τους προσεγγίσετε καλύτερα;

Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα σας βοηθήσουν να κάνετε πολύ καλύτερη στόχευση και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το budget σας.

Βudget:

Όσον αφορά το κομμάτι του budget, έχετε την επιλογή να ρυθμίσετε την διαφημιστική σας δαπάνη ορίζοντας ένα συγκεκριμένο ποσό ανά ημέρα, ή να ορίσετε ένα εφάπαξ ποσό που θέλετε να δαπανήσετε, διατηρώντας έτσι το κόστος σταθερό στα επίπεδα που εσείς επιθυμείτε.

Οι παράγοντες όμως και τα κριτήρια που θα καθορίσουν την επιτυχία της διαφημιστικής σας προβολής στο Facebook είναι πολλοί και δεν αρκεί απλά να έχετε μια βασική γνώση.

Για να είστε σίγουροι για την επιτυχημένη προβολή σας, και για να αυξήσετε σημαντικά τις πωλήσεις σας χρειάζεστε τη βοήθεια των ειδικών της WEBONE.

Εμείς θα αναλάβουμε να στήσουμε για την επιχείρηση σας μια απόλυτα επιτυχημένη καμπάνια, η οποία θα προσεγγίζει με τον καλύτερο τρόπο το κοινό σας, αξιοποιώντας στο έπακρο το διαθέσιμο budget σας. Και το πιο σημαντικό;

Με διαρκές performance optimization και απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την δική σας κερδοφόρα διαφήμιση στο Facebook.

Ελάτε στην WEBONE για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κατασκευής ιστοσελίδωνΚατασκευής eshop και προώθησηςDigital Marketing (SEO, SEM, Social Media Marketing, Inbound Marketing). Ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε με επαγγελματικό τρόπο τη νέα εποχή του Internet.